HLR Utbildning Vadstena

Lär dig att rädda liv

Vill du i Vadstena delta i en HLR utbildning? Då är det hit du ska vända dig. Här ger jag dig den kunskapen som du behöver inom HLR. Med hjälp av hjärtstartare lär jag ut första hjälpen, så att du ska kunna känna dig trygg och säker i din kunskap ifall en nödsituation dyker upp. Genom min HLR utbildning lär dig dig att rädda liv.

Jag är legitimerad sjuksköterska och har varit i branschen i 30 år. Jag arbetar alltid med noggrannhet och kvalitet för att lära ut på bästa sätt.

Har du några frågor angående mina utbildningar, hör gärna av dig till mig, så svarar jag så snabbt som jag kan. Jag vill kunna erbjuda min hjälp till alla som vill ha en HLR utbildning i Vadstena. Är du intresserad av att veta mer om företaget och mig, läs mer under Om oss.

HLR utbildning Vadstena

Vad är HLR?

HLR är förkortningen för hjärt-lungräddning, det är första hjälpen för att få igång hjärtat och andningen hos någon som har fått hjärtstopp. Det är bra för alla att ha kunskap inom detta, eftersom nödsituationer kan uppkomma när- och varsomhelst. Att då ha kunskap inom första hjälpen kan rädda liv. Man behöver veta vad som behöver kontrolleras i en nödsituation och i vilken ordning man ska genomföra stegen som behöver göras.

Mitt mål med mina utbildningar är att samtliga deltagare lär sig grunderna inom HLR och att de efter avslutad utbildning har kunskapen som behövs för att kunna utöva det när faran är framme. Välkommen att delta i en HLR utbildning hos mig i Vadstena

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

TG:s Allt

0707- 28 38 10

thomas@tgsallt.se

Öppettider

Mån - Fre: 08:00 - 17:00